July 20, 2024

Povzetek sezone

2 min read

KONEC! Za nami je eden izmed najbolj pestrih vikendov floorballa v sezoni in sicer včeraj smo fantje zaključili z Ljubljansko floorball ligo, kjer smo v polfinalu premagali ekipo Šiškarji 4:5* po izvajanju kazenskih strelov, nato pa izgubili v finalu z ekipo Legende 4:2, kar je zadostovalo za končno 2. mesto. 
Strelci: Jaušovec 4x*, Gavrilov 2x* + kazenski strel, Relič 1x.
DANES pa pa je bil na sporedu še zadnji krog 2. slovenske floorball lige, kjer smo fantje izgubili z domačini iz Borovnice z rezultatom 18:14, kar pa je zadostovalo za končno 4. mesto.
STRELCI: Gavrilov 5x Pance 4x, Jaušovec 3x, Baš U. 2x.
Treba je omeniti, da je naš vratar Timotej Sladič, povratnik v naše vrste bil izbran za najboljšega vratarja 2. slovenske floorball lige. Bernard Jaušovec pa je bil 2. najkoristnejši igralec in najboljši podajalec lige, skupaj z zadetki je zbral kar 47 točk na osmih tekmah. Na visokem 5. mestu med točkami je tudi Rok Pance, ki jih je zbral 30 ter Igor Gavrilov na 9. mestu, ki je skupaj zbral 25 točk. 
ZAKLJUČNA MISEL: Za nami je res odlična sezona, polna vzponov in padcev vendar se je na koncu vse obrnilo v našo smer. Cilji so bili predvsem zbrati kakšno zmago ter se dobro upirati nasprotnim ekipam, ki že leta nastopajo v vseh tekmvanjih floorballa, kar nam je tudi uspelo. Fantje smo ponosni na rezultate in igro, najbolj važno pa je da smo se zabavali, uživali in po tekmi spili kakšno pivo. Pred nami so novi cilji, nove tekme, katere že komaj čakamo da se pričnejo. Vabimo pa vse ljubitelje floorballa na treninge, ki so ob ponedeljkih in četrtkih od 18:00 do 19:30 v mali telovadnici OŠ. Ivana Skvarče.

More Stories

You may have missed

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.