July 20, 2024

O klubu

fbkŠportno društvo floorball klub Zagorje je bila na začetku le ideja fantov, ki so floorball že okusili v sosednji občini Šmartno. Nato so iz veliko idej začeli nastajati projekti, ki so se iz dneva v dan začeli uresničevati. Nastopil je 5. februarja 2013, ko je potekal 1. uradni sestanek za ustanovitev lastnega športnega društva oz. floorball kluba Zagorje. Odzivi meščanov občine Zagorja so bili več kot odlični kajti na veliko so se začele širiti govorice o lasnem klubu, ki bo imel sedež v občini Zagorje. Velik del pri uresničevanju temeljnega dela projekta nam je zagotovil gospod Božidar Zupančič, ki nam je pri vsem tem pomagal, nas spodbujal in v treh letih skupnega sodelovanja izrekel zaupnico za ustanovitev lastnega kluba katerega smo uspešno registrirali v register športnih društev z dnem 19.junij 2013 ki velja za uradno otvoritev kluba.

 

Leto 2020 je prineslo v klub kar nekaj novosti in ena glavnih je sprememba oz. uvedba novega, posodobljenega logotipa, ki predstavlja zgodovino, strast in delo rudarja. Rudar za Zagorje pomeni veliko, še več pa pomeni nam, kajti naši očetje, dedje in pradedje so na tej zemlji pustili pečat, ki bo za vedno ostal v našem spominu.  

 

 

 

Vodstvena struktura: 

Predsednik: URBAN BAŠ

Podpredsednik: JANKO RELIČ

Vodja ekipe: BERNARD JAUŠOVEC

Ambicije kluba so igralcem zagotoviti kakovostne treninge floorballa. Naši člani imajo na voljo celotno potrebno opremo za treniranje in igranje floorballa. Ekipa že 3. zaporedno leto nastopa v 2. Slovenski floorball ligi, kjer je cilj se uvrstiti čim višje na lestvici. V prihodnjih letih klub namerava organizirati tudi pripravljalni mednarodni floorball turnir v občini Zagorje.

 

Se vidite v temu športu? vabljeni!

You may have missed

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.