Postanite sponzor oz. donator

Floorball je nenasilen, hiter, dinamičen in nov hitro rastoč šport v Sloveniji. Zato smo se odločili, da v občini Zagorje ob Savi ustanovimo svoj klub. Leto 2014/15 bo za nas eno najpomembnejših kajti potrebna bo nabava  floorball ograde, ki omogoča treninge in igranje v 1. Slovenski floorball ligi vendar dobava za tako mlad klub ne bo lahka. Poleg trenutne ekipe je velik poudarek na razvoju in delovanju mladih, saj smo delo v našem klubu zastavili dolgoročno. Smo edini floorball klub, ki deluje na območju občin Trbovlje, Hrastnik in Litiji zato za vključevanje v naše vrste vlada velik interes.

Za delovanje in doseganje uspehov je potrebnih veliko sredstev, ki pokrijejo osnovne stroške floorball opreme (ograda, dresi,  goli,  žogice,  tisk, ostala floorball oprema) in seveda kontinuirane stroške tekem, sodnikov in prevozov.

Ker imamo kar nekaj dobrih, motiviranih in talentiranih igralcev, ki niso finančno samostojni in sami ne morejo pokriti stroškov, bi z vašim prispevkom veliko pripomogli k njihovemu uspešnemu športnemu napredovanju.

Ponujamo vam  oglaševanje na uradni spletni strani, fb. strani, dresih in kasneje na ogradah (bandah).

Vaš prispevek, donacijo ali sponzorstvo lahko nakažete na naš TR, seveda z ustrezno pogodbo o donatorstvu,  ki jo boste prejeli na vaš naslov. Za vse informacije smo dosegljivi na telefonski številki 040/959 713, lahko pa nam pišete tukaj

Za vaš prispevek se vam iskreno zahvaljujemo Postani sponzor_1